Quant a

Aquesta web és l’evolució d’un fotolog nascut el 20 de març de 2007 amb la idea de mostrar imatges d’un passat per a la majoria desconegut i de vegades difícil de trobar. Aquesta idea, uns anys més tard, es transformà en un blog on més enllà de les imatges, començaven a tenir-hi cabuda altra mena de continguts com vídeos, infomació sobre rutes, articles que mantenien el mateix objectiu, recuperar la memòria perduda.

Salute!

Oriol Rigola

3 comentaris a “Quant a”

 1. jordi
  dimarts, 24 de novembre del 2009 a les 16:44

  Hola,
  He utilitzat una de les teves imatges ( http://antiquari.refres.cat/?p=460 ) per il·lustrar el meu post a gomets ( http://www.gomets.cat/2009/11/construccio.php )
  Veig que tens una llicència de copyright, i és per això que si tens algun inconvenient en que la utilitzi (degudament citada) només ho has de dir i la retiraré.
  De la mateixa manera, tinc pensat proposar el text que acompanya la fotografia per una secció que omplo a cada número de la revista Diagonal (en paper) de l’escola d’Arquitectura de Barcelona. En el cas de decidir publicar-ho, podria incloure-hi la imatge? (de nou amb la cita corresponent al teu blog i/o autor).
  Salutacions,

  jordi

 2. Oriol Rigola
  dimarts, 24 de novembre del 2009 a les 18:16

  Hola,
  He canviat la llicència de la web, perquè el (C) no li corresponia, li venia per defecte a la plantilla. Ara ja té la (CC)… 😉

  Merci per l’avís.

  Salute!

 3. Juan Jose Burgos
  dimarts, 10 de maig del 2011 a les 13:31

  Hola Oriol, pertanyo a l’AVV del Carrer Joan Güell i Rodaliles i hem creat una pàgina web o volem fer un petit apartat sobre l’historia de sants. M’he trobat amb el teu blog per casualitat i em sembla molt interesant. Desde l’Associació ens demanem si ens donarias permis per utilitzar alguna cosa del material que has recopilat. Per suposat sempre fariem referència a la teva font. T’agraïria molt que em responguis directament al meu correu. Gràcies.

Deixa un comentari!

 

Col·labora

Podeu proposar les vostres fotografies antigues d'arreu dels Països Catalans a: antiquari(a)refres.cat


Es parla de:

Membre de:

Recomenat:

Subscriu-te

Navega en Català